Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

“Pakai Tudung Tapi Bersentuh, Lain Macam!” – Fiza Halim Tak Jaga Batas Dengan Saiful Apek

Apa yang menjadi perhatian warganet apabila gambar tersebut kelihatan mereka seperti berpegangan tangan dan rapat mesra walaupun duduk berlainan kerusi bersebelahan.

Published

on

Bekas anggota kumpulan Elite, Fiza Halim telah menimbulkan amarah dalam kalangan warganet apabila memuat naik foto yang menunjukkan kemesraannya bersama pelawak terkenal, Saiful Apek.

Posting tersebut dimuatnaik kerana Fiza ingin meluahkan bekas pelawak Senario itu merupakan pasangan kegemarannya menerusi sebuah program televisyen.

May be an image of 4 people

Apa yang menjadi perhatian warganet apabila gambar tersebut kelihatan mereka seperti berpegangan tangan dan rapat mesra walaupun duduk berlainan kerusi bersebelahan.

May be an image of 2 people and text that says "fizahalimofficial Follow fizahalimofficial My forever couple seat... sifu @saifulapek Jangan hampakan hasrat manager kita #phdmuzik #astro #comingsoon 1d hananxraudhah Wahh pakai tudung tadi boleh sentuh2 eh padahal bukan status suami abg kandung. Lain mcm budaya yang dipertontonkan, Islam pada ic ke apa nie 1d 114 likes View replies (6) cahaya_liza Maaf nak tanya..saiful apek ni suami fiza ke? 10,037 likes DAY AGO Comments on this post have been limited."

May be an image of 2 people, people sitting and indoor

Seperti biasa, warganet melemparkan ayat pedas kepada Liza di ruangan komen dengan mempersoalan hubungan mereka dan juga batas seorang wanita dan lelaki yang bukan muhrim.

May be an image of one or more people and text that says "hananxraudhah Wahh pakai tudung tadi boleh sentuh2 eh padahal bukan status suami n abg kandung. Lain mcm budaya yang dipertontonkan. Islam pada ic ke apa nie 1d 114 likes View replies (6) cahaya_liza Maaf nak tanya..saiful apek ni suami fiza ke? 1d 63 likes View replies (19) asmamahassan.healthybeauty Tahniahh dah kawen ke ?"

No photo description available.

Bagaimanapun, difahamkan Fiza kembali solo apabila memadam kesemua gambar bersama suaminya di Instagram.

Fiza bersama suami, Aizat Al Jefri. Foto Ihsan Fiza Halim

Mungkin gambar tersebut hanya gimik namun, batas agama sememangnya tidak boleh dibuat main.

 

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Sabrina Ali & Saiful Apek Bernikah?

“Macam Scene Lagi-Lagi Senario!” – Lihat Kehebatan Remaja Ini Tebar Roti Canai Terbang

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement