Connect with us
On Air Di Kool

Semasa & Hiburan

Neelofa Berkolaborasi Dengan Pereka Kasut Terkenal, Giuseppe Zanotti

Dreams come true!

Published

on

“Bagai dipucuk ulam mendatang.”

Itulah serangkap peribahasa yang sesuai buat pelakon dan pengacara Neelofa dengan hasil kejayaan serta pencapaian yang tidak pernah putus.

Terkini, Neelofa menerusi laman Instagram miliknya berkongsi berita gembira apabila dia dapat berkolaborasi  dengan pereka kasut terkenal dari luar negara iaitu Giuseppe Zanotti

View this post on Instagram

This collaboration is definitely a dream come true for me, for every girl out there. Imagine wearing a brand which you love so much and you finally get the chance to collaborate? Dream. Come. True! @giuseppezanotti

A post shared by Neelofa (@neelofa) on

Menurut Neelofa, kolaborasi tersebut sememangnya adalah idaman setiap wanita di luar sana, selain menyatakan kepada umum “bayangkan jika anda gemar memakai kasut jenama tersebut, dan akhirnya berpeluang berkerjasama dengan pereka kasut itu.”

Zanotti turut bakal menghasilkan kasut dengan mengambil inspirasi daripada pelakon berkenaan yang disifatkan mempunyai karakter wanita moden.

Koleksi kasut yang diinspirasikan daripada dua ikon fesyen ini bakal dilancarkan di butik Giuseppe Zanotti di sebuah pusat beli belah di ibu negara pada akhir bulan November.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement