Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

Lisa Surihani Kongsi Momen-Momen Indah di Tanah Suci

Semoga segala urusan Lisa dan keluarga dipermudahkan..

Published

on

Aidilfitri tahun ini amat bermakna buat pasangan selebriti Lisa Surihani dan Yusry Abd. Halim apabila mereka berangkat ke tanah suci bagi mengerjakan umrah.

Lebih manis lagi, mereka ke sana bersama dua cahaya mata, Yahaira Leanne, 4, dan Yusof Leonne, 2 serta ibu, Siti Amira Ahmad.

View this post on Instagram

Assalamualaikum wbt, kami sekeluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin.Buat pertama kali, kami meraikan Aidilfitri dgn menziarahi makam Rasulullah saw dan masjid2 di Madinah dan kemudian menziarah dan menjalankan umrah di Makkah in shaa Allah Amin. Semoga dipermudahkan perjalanan , urusan, dan dalam mengerjakan ibadah. Moga kami semua diberikan kesihatan untuk melaksanakan ibadah. Moga kami semua dikurniakan umrah yang mabrur. Dengan rendah diri, saya sangat bersyukur, kali pertama saya ke sini adalah bersama suami, ibu dan juga anak-anak. Tiada kata-kata yang cukup utk menggambarkan perasaan ini. Saya doakan moga anda semua dijemput ke sini oleh-Nya. Amin.

A post shared by Lisa Surihani Mohamed 💋 (@lisasurihani) on

Melalui perkongsian foto itu kelihatan Lisa bersama suami dan dua anak serta ibunya dalam pesawat.

Terdahulu, ketika Ramadan, Lisa pernah mendedahkan agar dipermudahkan urusannya pada Aidilfitri namun enggan terlalu memperincikan rancangannya bersama keluarga pada bulan mulia ini.

Semoga segala urusan Lisa dan keluarga dipermudahkan dan semoga selamat pulang..

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement