Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

“Cantiknya Fatima!” – Selepas 2 Bulan, Akhirnya Fattzura Dedah Wajah Anak

Rata-rata memuji wajah anak mereka sangat cantik!

Published

on

Sejak hari pertama dilahirkan, ramai tidak sabar menunggu selebriti terkenal, Fattah Amin dan Fazura mendedahkan wajah puteri sulung mereka.

Sampaikan ada yang membuat spekulasi bermacam-macam kerana sudah sebulan lebih masih menyorokkan wajah si kecil mereka.

Image may contain: 1 person

Kini, penantian warganet tamat apabila semalam Fattah dan Fazura mengambil keputusan untuk mendedahkan wajah anak mereka pada hari pertama tahun 2021.

Gambar tersebut telah mendapat sambutan penggikut mereka. Rata-rata memuji wajah anak mereka sangat cantik!

Image may contain: one or more people and people sleeping

 

Image may contain: text that says "aisyahhazmi_Fatimah so cute 23h 27likes dylla_adel So cute 23h 25 likes"

Image may contain: 1 person, text that says "rossarose2288 Ya Allah napa cantik sgt i..suka tau 4h likes"

Image may contain: text that says "rossa_pink90 yeayyy mommy dgn daddy belanja pic fatima lagi muka daddy btul fatima ni 4h 23 likes mkmuhira Comelllll.... dah bam bam lah Fatima...semoga Fatima.. jd anak solehah.. Aamiin 4h 15 likes View reply j_banding 4h 12 likes Cantiknya Fatima! haruko229 Semoga sentiasa berbahagia selalu, diberikan kesihatan yg baik semuanya, Aminnnn 4h 10 likes"

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Sebab Tak Tunjuk Muka, Kecoh Ada Yang Kata Anak Fazura Sumbing?

Syed Saddiq Tunai Janji Botak Kepala, Hasil Sumbangan Bakal Beri Manfaat Kepada Anak² Muar

Sumber: fattahamin

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement