Connect with us
Kool FM

Berita

Terduduk Motor Hilang! Permaisuri Selangor Hadiahkan Athirah Motorsikal Baru

Tengku Permaisuri Norashikin memberi sumbang peribadi

Published

on

Beberapa hari lalu kecoh dengan kes kecurian motorsikal milik salah seorang pekerja wanita penghantar makanan, Nur Athirah Abdul Latiff.

Kejadian tersebut berlaku di salah sebuah pasaraya di Batu Caves dan ia telah tular sehingga mendapat perhatian Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin.

Berikutan itu, semalam dalam satu kenyataan yang dikongsikan di Facebook Selangor Royal Office, Tengku Permaisuri Norashikin memberi sumbang peribadi berupa sebuah motorsikal kepada Athirah.

Tindakannya ini kerana Permaisuri berasa amat sedih dan terharu apabila membaca berita yang tular mengenai nasib malang menimpa rakyatnya bernasib malang ketika sedang mencari rezeki.

Sumber: fbselangorroyaloffice

DYMM Tengku Permaisuri Norashikin berharap dengan sumbangan ini Nur Athirah akan dapat kembali meneruskan kerja harian dengan sempurna seterusnya membantu keluarga,”

Dalam pada masa, baginda mendokana agar rakyatnya terus dimurahkan rezeki dan mengingatkan kepada semua agar lebih berperikemanusiaan serta bertimbang rasa antara satu sama lain.

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja disini:

Sultan Selangor berkenan beli Kasut Emas Khalid Jamlus

Saintis Di Amerika Syarikat Kongsi Masalah Kualiti Air di Kelantan Dan Selangor

 

 

 

 

 

 

Sumber: fbselangorroyaloffice

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement