Connect with us
Kool FM

Berita

Sering Diliwat, Lihat Apa Lelaki Remaja Ini Lakukan

Kesal selalu diliwat, remaja ini ambil tindakan untuk menjadi pembunuh!

Published

on

Seorang remaja lelaki berusia 17 tahun (homoseksual) yang bekerja sebagai pemain muzik jalanan dan menjadi manusia silver ketika busking ditahan atas kesalahan membunuh lelaki berusia 24 tahun.

Dia ditangkap ketika sedang bermain playstation di sebuah kedai komputer dan selepas disoal siasat, suspek  mengaku telah melakukan pembunuhan tersebut kerana kesal dirinya kerap diliwat mangsa.

Sumber: cariangoogle

Menurut sumber, cara pembunuhan sangat kejam di mana suspek memotong bahagian kepala, tangan dan kaki di Kalimalang, Kota Bekasi Indonesia pada bulan Disember lalu sehingga menggemparkan penduduk.

“Bahagian utama mayat yang telah dikerat itu ditemui di tebing sungai di dalam beg plastik hitam oleh seorang pemilik bengkel yang curiga melihat bungkusan plastik berkenaan. Sebahagian anggota badan mangsa seperti tangan dan kaki turut ditemui tidak beberapa jauh dari lokasi penemuan pertama,” sumber.

Bungkusan Plastik Hitam itu Berisi Mayat Bayi - Tribunnews.com Mobile

Sumber: tribunews

Semakan cap jari mengesahkan, mayat yang dibunuh dengan kejam itu adalah milik Dony Saputra. Kemudian, pihak polis terus menghubungi keluarga dan memaklumkan mengenai insiden yang menimpa mangsa.

Bagaimanapun, ibu mangsa hanya diberitahu yang anaknya meninggal dunia akibat ‘kemalangan jalan raya’ kerana bimbang wanita itu tidak dapat menerima perkhabaran yang terlalu mengejutkan itu.

Kini, kes tersebut masih lagi dalam siasatan.

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai berikut:

Remaja Lelaki Ini Mati Hanya Disebabkan ‘Love Bite’

Pasangan Kekasih Muda Kantoi Berkhalwat Beri Alasan ‘Basi’

 

 

 

Sumber: ceritakini

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement