Connect with us
Kool FM

Gaya Hidup

Kerana Menyusu Waktu Tidur, Ibu Kongsi Kisah Anak Umur 2 Tahun Terpaksa Cabut Semua Gigi

Alahai..

Published

on

“Ayden baru 2 tahun 4 bulan tapi kenapa kena operation cabut semua gigi dia? Izinkan mama share kt sini ye moga bermanfaat untuk ibu-ibu semua..Ayden ni dari kecik gigi dia problem,  gusi selalu darah bila gosok gigi, bila nangis pun boleh darah gusi dia..”

“Untuk pengetahuan ibu-ibu, Ayden ni sejenis tak makan langsung just minum susu je tiap-tiap hari.. bila makan dia tak pandai nk gigit (mungkin sebab gigi dia sakit).. bila tengok orang lain makan dia mintak jugak. Tapi bila mama suap dia kemam-kemam pastu keluarkan balik.. Jadi makanan dia hanya la susu tiap-tiap hari..”

ANAK BARU UMUR 2 TAHUN TAPI KENA CABUT SEMUA GIGI?

Ketahui kisah lanjut di sini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement