Connect with us
Kool FM

Gaya Hidup

Anak Tengah Buas & Suka Baling Mainan, Bapa Ni Saran Guna TV Protector. Baru Selamat!

Published

on


Selalu kita dengar mak ayah merungut Smart TV baru beli tak sampai berapa bulan dah rosak sebab anak baling mainanlah, tertumpah airlah, terlanggar dan macam-macam lagi.

Kanak-kanak memang semulajadi aktif dan mungkin kita sebagai ibu bapa pun ada masanya susah nak mengawal kelakuan anak yang sukar diduga.

Jadi, dalam artikel ini kami kongsikan satu tips melalui sebuah posting di Facebook oleh

Katanya, berbaloi beli TV…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement