Connect with us
Kool FM

Berita

5 Idea Hadiah Hari Ibu Walaupun Jarak Jauh

Ibu… ibu.. engkaulah ratu hatiku..

Published

on

Kehidupan setiap anak bermula dengan seorang ibu dan sempena sambutan istimewa untuk meraikan hari khas buat ibu pada 10 Mei setiap tahun, jom tunjukkan kepadanya betapa anda menyayangi dan mencintainya seikhlas hati dengan menghadiahkannya sesuatu.

Walaupun Malaysia ketika ini sedang menjalankan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) fasa keempat, dan ada juga yang berjauhan dengan ibu masing-masing, anda juga boleh membuktikan rasa sayang anda padanya dengan pelbagai cara. Antaranya:-

1. Doa Seorang Anak

Agama: Doa ikhlas mudah dimakbulkan | Rencana | Berita Harian

Ibu dan ayah adalah satu anugerah daripada Tuhan yang paling bermakna. Tanpa mereka berdua, tak mungkinlah kita dapat melihat keindahan dunia. Selagi mereka masih bernyawa, hargailah mereka seadanya. Bahagiakanlah mereka. Doa ibu bapa buat anak-anak tiada hijab. Jadi, pintalah mereka mendoakan kesejahteraan kita sebagai seorang anak.

2. Penghantaran Bunga

Flower Chimp Servis Penghantaran Bunga Percuma, Cantik Dan Murah ...

Bunga selalu digunakan untuk membawa kehormatan dan senyuman di wajah seseorang dengan wangian dan penampilan yang menarik. Ia akan menjadi hadiah terbaik untuk ibu pada hari istimewa ini. Anda boleh memilih koleksi bunga kegemarannya dengan mesej peribadi kepadanya.

3. Penghantaran Makanan

 

Frozen food delivery service to protect your delicate products ...

4. Menelefon Dan Mengucapkan Betapa Anda Sayang Padanya

Call Mom? | University of California

5. Karya Seni Untuk Ibu

A Mother's Love Canvas Print / Canvas Art by Rosie Sherman

Emosi memainkan peranan mereka dalam situasi pemberian hadiah. Perbelanjaan momen dan detik-detik yang boleh kita tangkap dalam bingkai atau kad ucapan maka pilihan ini akan menjadi pilihan yang bagus. Dapatkan sentuhan peribadi Do It Yourself DIY gambar ibu dan anak perempuan dengan kad peribadi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement