Connect with us

Hiburan

Zulin Aziz Jalani Pembedahan

Semoga cepat sembuh Zulin!

Published

on

Pelakon, penyanyi dan pengacara popular, Zulin Aziz menjalani pembedahan hari ini susulan mengalami masalah kesihatan.

Menerusi laman Instagram miliknya, Zulin memuat naik sekeping foto dirinya yang sedang berada di hospital beserta penjelasan tentang penyakit yang dihidapinya.

View this post on Instagram

Happy birthday to me 🎂 26/11/2019 i’m officially 30 ✌🏼 . Terima kasih buat semua yg mendoakan saya.Esok saya akan menjalani pembedahan.Mungkin ramai keliru ttg status kesihatan saya. Kalau dekat ig story saya ada share pada close friend, ada masalah di bahagian ulu hati dan kuman yg membuatkan perut jd ulser. Yang pada awalnya sakit perut tu disyaki batu hempedu. . Semalam bila buat checkup, baru clear apa semua masalah. Jadi doakan semoga saya sehat semula dan selamat menjalani pembedahan tersebut. . Mohon Doakan operation saya berjalan dengan lancar,selamat dan dipanjangkan umur ya? . Tahun ni saya sambut birthday saya yg ke-30 tahun di Hospital. Tak apalah tak dapat makan cake,tiup lilin. Dapat doa dari korang pun dah Alhamdulillah. . Doakan saya yaa? Moga2 Allah Makbulkan doa2 kita semua amin ya rab 🤲🏼❤️ . #batuhempedu #novemberbaby

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Redha dengan ketentuan Tuhan, Zulin akur terpaksa menyambut hari ulang tahun kelahirannya yang ke-30 di hospital, semalam.

Lantas, rakan-rakan artis serta netizen meninggalkan kata-kata semangat di ruang komen mendoakan agar Zulin segera pulih.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement