Connect with us
Kool FM

Gaya Hidup

[VIDEO] Syafie Naswip Kongsi Cabaran Menjadi Rider Di Bulan Ramadan Semasa PKP.. RESPECT!

Published

on


Disebabkan penularan COVID-19, ramai yang tengah susah kerana kehilangan  sumber pendapatan. Pelakon terkenal macam Syafie Naswip pun terjejas sebab banyak ‘job’ yang dibatalkan. Haa.. Tapi Syafie Naswip selamba je pilih untuk jadi rider foodpanda sebab nak survive. Nak hidup lah katakan..

Tapi kan.. Jadi rider ni bukan mudah tau, banyak cabaran nak kena hadap, lagi-lagi time bulan Ramadan ni. Kalau anda nak tau…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement