Connect with us
Carta Spotlite Kool

Gaya Hidup

Ustaz Ebit Lew Kongsi Bagaimana Cara Membawa Wanita Ke Syurga

Published

on


Bila petik nama Ustaz Ebit Lew, semua orang dah sedia maklum bahawa dirinya sangat menyayangi isterinya sehingga menggelarkan pasangannya bidadari. Waaahh! Beruntung isteri ustaz.

Lihatlah gambar swafoto mereka sekeluarga ni, didikan agama yang diberikan pasti mencukupi. Kecil-kecil lagi dah pandai tudung dengan sempurna siap baju lengan panjang lagi. Comel je!

Kepada yang mengikuti perkembangan beliau di Instagram, pasti akan tahu pattern posting Ustaz Ebit yang akan membuat perkongsian tentang hubungan dengan anak, ibu bapa, kawan, masyarakat yang dalam kesusahan atau isteri menerusi setiap posting-nya.

Dan posting Ustaz Ebit kali ini berjaya menarik perhatian kami untuk berkongsi dengan anda kerana ia berkaitan dengan bagaimana seorang suami menggalas tanggungjawab untuk berhadapan dengan isteri dan ibunya. Bukan apa, ada yang kata isteri lagi penting dan ada yang kata, ibu lagi penting.

Menerusi posting kali ini, Ustaz Ebit telah menerangkan tentang untuk menarik kesemua ahli keluarga yang bergelar wanita ke syurga. Jom baca penerangan beliau.

Share la artikel ni dengan suami atau terangkan kepada mereka bila sedang bersembang berdua. Pastikan buka topik ini dengan tidak mengguriskan hati mana-mana pihak. Beri nasihat dan terang secara baik. Syurga di bawah tapak kaki suami ye ladies!

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

“Jangan Bina Mahligai Atas Tangisan Air Mata Isteri..” – Ustaz Ebit Lew Bersuara

Dalam Rumah Tangga Wajib Amalkan Tip 4D

 

 

 

 

 

Sumber: instagram ebitlewSumber:

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement