Connect with us

Hiburan

Terima ‘Surprise Dinner’, Nabila Huda Titip Kata-Kata Manis Buat Suami

Bersemut sangat ayat Abil…semoga bahagia selalu!

Published

on

Siapa yang tak suka kejutan? Kita semua pasti pernah terima surprise baik daripada ibu bapa, kawan-kawan mahupun pasangan suami isteri.

Itulah yang dilalui pelakon berkarakter, Nabila Huda yang telah menerima kejutan makan malam daripada suami tercinta, Mohd Izwan Johar sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-4.

Momen terindah tersebut dikongsikan pelakon filem Munafik ini di laman Instagram miliknya beserta kapsyen yang cukup romantis buat suami.

View this post on Instagram

Nampak tak muka awkward tu taktau Nak react macamana sebab tak penah celebrate anniversary!haha..Actually kite nikah on 25 dec,Tapi bert ikut calendar islam which is a day after maulidur rasul tu our anniversary.Masa Dia explain tu , abil memang tak faham langsung Maksud Dia and I macam keep on Cakap no,kite nikah on 25 December lah.Pening la tukar-tukar anniversary..So since Pada tu, abil senyap je lah tak fikir when is our anniversary al maklum la kite tak pandai sgt Nak ikut calendar islam sebab dah biasa dgn calendar kite kan..and then today Dia Cakap ,pakai cantik2 saya Nak bawak awak Pergi dinner. Aku pun macam “haaaa,sejak bila pulak husband Aku ni pandai Nak ajak Pergi dinner ni..” selalunya abil je jadi mastermind. Sekali Dia drive sampai pavilion!Eh Biar betul!tak penah2 laki Aku Nak Pergi pavi ni..lagi la nervous weh!haha..skali sampai restaurant tu, Dia tunjuk tu your favourite chef! Fuhhh dinner jepang weh..Fine dining!thank you for tonight love..Actually lebih baik macam ni,Dari tiap2 tahun Nak surprise,dah jadi tak special jugak..Lagipun tak celebrate anniversary pun tak pe..everyday pun boleh celebrate at home.But today..unforgettable! Perut macam Nak pecah ni..Balik,baring,tidur ah..Settled!!!love you @kidweebee

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Foto yang dimuat naik sweet sekali! Tetapi apa yang lebih menarik perhatian adalah kata-kata Abil buat Izwan yang dikatakan begitu penyabar orangnya dan sanggup menerima baik buruk diri isterinya itu.

View this post on Instagram

Tahniah Mohd Izwan! Awak berjaya bersabar dengan isteri awak yang penuh drama dan emosi yang unpredictable ni..Tidak ada lelaki selain awak yang boleh bersabar dengan degil Saya yang luar biasa ni..Tidak ada lelaki yang boleh layan perubahan watak saya setiap hari kat rumah..Tidak ada lelaki yang boleh tahan mengingau bercakap,bertumbuk,menangis Dan macam-macam lagi dari malam pertama Awak kat sebelah Saya.Tidak ada lelaki yang boleh tahan dengan clingy Saya.Tidak ada lelaki seperti awak yang memaksa Saya berubah.Tidak ada lelaki seperti awak yang bersabar dgn sikap Saya yang suka buat sepah.Tidak ada lelaki lain yang akan masak tengah malam bila Saya Balik kerja Saya kata lapar.Tidak ada lelaki lain yang Sanggup turun parking tunggu Saya Balik kerja Walaupun dah subuh dalam keadaan awak yang Penat dak ngantuk.Tidak ada lelaki lain yang boleh layan perangai saya yang kdg2 suka menyendiri Tanpa Sebab.Awak je the one and only yang boleh hadapi semua kerenah Saya Tanpa berkata sepatah apa pun Tapi Hanya senyum sahaja..Good job!!!! 4th year and still counting ! Good luck and all the best Untuk handle Nabila Huda ye Mohd Izwan..😂

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Difahamkan, mereka menikmati makan malam di sebuah restoran kegemaran Abil iaitu berkonsepkan Jepun. Seronoknya!

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement