Connect with us
On Air Di Kool

Gaya Hidup

[SURVEY] Adakah Kita Lebih Banyak Shopping Di Tahun 2020?

Perancangan kewangan semua okay tak?

Published

on

Orang cakap, kaum wanita ni kaki shopping. Pasti lelaki pun suka shopping, tapi tak serancak wanita. Ye ke?

Dulu, gaji masuk je, terus ke pusat beli belah. Tapi bila gaji dah habis, window shopping je la bila masuk pusat beli belah.

Namun sekarang ni, ramai dah semakin tahu mengenai online shopping! Semua hanya di hujung jari, nak beli groceries pun boleh buat online, tak kira lah lelaki ke wanita ke, tipu lah kalau cakap online shopping ni tak menarik perhatian semua golongan, kan.

Duduk di rumah, shopping. Dalam kereta, dalam keretapi, dalam teksi jadi penumpang pun boleh shopping.ย 

Online shopping ni mungkin lebih membolehkan kita merancang kewangan dengan lebih teliti, betul tak?

Kool FM nak tahu, yang kaki shopping ni, online shopping tu pun berhabis duit tak?

Kami nak masa anda kurang 5 minit sahaja, untuk jawab soalan soalan kaji selidik di bawah, mana tahu anda peluang memenangi realme Buds Air Neo bernilai RM199 atau realme Watch bernilai RM299!

Create your own user feedback survey

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement