Connect with us

Hiburan

“Saya Boleh Makan 60 Ulas Sehari,” – Ezzaty Abdullah Hantu Durian!

Blurp! Sedapnya Durian.

Published

on

Pelakon, Ezzaty Abdullah mendedahkan dirinya seorang ‘hantu’ durian dan mampu menghabiskan kira-kira 60 ulas durian sehari.

Menerusi akaun Instagramnya, Ezzaty berkongsi satu video sedang menikmati buah durian yang dibeli. Terliur dibuatnya!

View this post on Instagram

Amaran pada yang tak suka Durian jangan tengok. Alhamdulillah 1st time untuk tahun ni kena beli durian sbb dah lebih seminggu tak balik kampung kutip durian. Craving tahap tinggi dah ni. Durian kampung kahwin 6 biji RM80. Tu je saya mampu utk harini. Dapat lah makan 32 ulas je😭😭😭😭. Takpe. Rezekiiiiii jugak. Ramai yang selalu risau bila saya post story makan durian cakap nanti demam lah. Sakit badan lah. Tapi jangan risau. Saya pun pelik dengan badan saya. So far selama 29 tahun saya hidup, paling banyak saya boleh makan durian 60 ulas sehari. Ulas ye, bukan 60 biji. 🤢 tapi tak pernah lagi saya sakit or demam sebab durian. Biasa demam sbb kena hujan je or cuaca sejuk. Durian tak pernah buat saya demam. Harap2. Sampai bila2 lah durian jadi baik dengan saya. Sebenarnya nak tanya. Ada tak pertandingan makan durian paling banyak pastu menang beribu2 ringgit. Tolong calonkan saya pleaseeeeee🙏🏻🙏🏻🙏🏻✌🏻 #durianismysoul

A post shared by Ezzaty Abdullah (@ezzatyabdullah) on

Wow, cayalah! Mesti ramai yang tertanya-tanya tak demam ke, tak panas ke ‘balun’ banyak-banyak tu?

Ezzaty tidak pernah mengalami masalah demam atau lenguh badan disebabkan pengambilan buah durian berlebihan.

Lantas, video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen dengan rata-rata mereka juga teringin nak makan durian sejurus melihat video yang dikongsikan.

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement