Connect with us
Muaz Kasi Jadi

Pagi Hari di Kool (PHD Kool)

CATCH UP
PHD  321

Segala alasan dan solusi yang sangat berbeza akan diberikan oleh PHD Kool untuk masalah masalah anda.

Ragam Dalam Kereta

Ada tau orang suka sangat buka tingkap keluarkan kepala macam AG & Muaz buat ni, anda pun macam tu ke?...

Ragam Dalam Wayang

Kacau betul lah orang nak tengok wayang😠😡 Siapa pernah kena macam ni bila dalam wayang? Ada saja ragam orang macam...

BORAK TEPI

Membincangkan isu semasa dengan ragam seharian kita 

Penderaan Seksual Terhadap Wanita

Ikuti Borak Tepi kali ni bersama AG, Haiza, Muaz dan juga Rea dengan topik 'Penderaan Seksual Terhadap Wanita'. Ketahui hak...

Penderaan Terhadap Wanita

Penderaan terhadap wanita sama ada dari segi mental dan fizikal adalah salah. ikuti Borak Tepi PHD Kool FM bersama pengarah...

LIDAH PEDAS BERSAMA SISTER KOOL

Nak tau apa gossip industri hiburan yang terbaru? Sister Kool akan memenuhi ruang ini

BILIK GELAP

Bilik Gelap bersama PHD Kool Fm bersama artis yang terhangat ketika ini

Bilik Gelap : Alif Satar Tahu Ke Lagu -Lagu Patriotik ?

Perghhh powerr lahh Alif Satar boleh jawab hampir semua soalan dari Haiza dan Muaz 🤩. Tapiii bila turn Muaz jawab...

Power Betul Ezad Lazim !

Suspek Bilik Gelap hari ini PHD Kool berjaya menangkap Ezad Lazim. Kita nak uji sikit tahap kecekapan Ezad Lazim dalam...

KOTAK MUZIK

Segmen khas temubual bersama artis dan lagu-lagu hits mereka akan dimainkan sepanjang segmen ini.

KARAOKE KHAMIS

Serlahkan bakat anda! Inilah sesi karaoke bersama AG, Haiza dan Muaz

5 YANG TRENDING

Topik topic harian yang hangat, isu trending dan terbaru akan disampaikan oleh PHD Kool

KOOL CUTS
Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement