Connect with us
Kool FM

On Air Di Kool

Ingin merasakan pengalaman dan keseronokan ke udara pada hujung minggu selama sejam di Kool FM?
Skrip Demo Borang  Penyertaan

Skrip Demo

Skrip 1

Kool Soundtrack bersama saya ______________________. Hai Assalamualikum. Hari ni saya akan menemani anda selama satu jam dan akan memainkan lagu lagu soundtrack filem, drama serta series series yang popular dahulu sampailah sekarang ini. Baiklah kita mulakan dengan soundtrack filem yang membuatkan ramai menitis kan airmata satu ketika dahulu. Di bintangi oleh Bruce Willis, filem yang popular di hujung tahun 90an ini masih lagi ditonton oleh generasi kini, ini dia Aerosmith - i don’t want to miss a thing. Ini Kool FM, Suara Semasa. 

Skrip 2

Masih lagi bersama saya ________________________ di Kool FM. Satu jam bersama anda di mana saya akan memainkan lagu lagu daripada filem, drama atau series yang popular dari dulu sampai lah sekarang ni. Lagu lagu yang pastinya akan membuat kan anda ikut menyanyi bersama. Ok lah, soundtrack seterusnya ini di ambil dari drama bersiri yang popular di TV3. Drama yang mendapat tontonan berjuta tak kira lah waktu ia baru di tayangkan atau baru baru ni di tayangkan semula sewaktu bulan Ramadan. Sountrack drama ni pun boleh kitakan meletup juga. Banyak radio radio yang mainkan lagu ni. Drama Nur yang di bintangi oleh Syafiqkyle dan Amira Rosli memang luar biasa. OST daripada Amylea dan Kaer, ini dia Tak Pernah Hilang di Soundtrack Kool. 

Skrip 3

Bermula Julai ini, anda boleh mendengarkan soundtrack hit drama, filem serta TV series lokal, hindi, hollywood dan banyak lagi dari tahun 80 an hingga kini dalam Soundtrack Kool. Anda akan ditemani oleh _________________ selama satu jam pada setiap hari sabtu jam 8 malam. Dengarkan di radio serta strim secara online di koolfm.com.my atau di youtube Kool TV serta di app Kool FM. 

Borang  Penyertaan

  Name penuh*

  Nama panggilan*

  MyKad*

  Umur*

  Jantina*

  Nombor untuk dihubungi*

  Emel*

  Alamat surat-menyurat*

  Pekerjaan*

  Status perkahwinan*

  Instagram link*

  Twitter link*

  Facebook link*

  Tiktok link*

  Muat naik audio *Format mp3 dan tidak melebihi 5MB. Durasi Audio: tidak melebihi 30 saat

  *Max 5MB mp3

  Saya dengan ini mengesahkan bahawa saya telah membaca, memahami dan bersetuju dengan Terma dan Syarat, Dasar Privasi, Terma Penggunaan dan membenarkan maklumat yang diperlukan digunakan untuk pemprosesan data peribadi.

  * perlu dilengkapkan