Connect with us
Kool FM

Kecantikan

Obsess Cosmetics & Obsess Skin

Now or Never Raya Sales Campaign

Published

on

Mesti ramai lagi tak tahu apa tu cleansing balm kan ?

Cleansing balm ni memang sangat bagus untuk deep cleansing yang mencuci segala kotoran , minyak , debu di muka. Lagi lagi sekarang ni , muka kita selalu pakai mask yang menyebabkan jerawat . Sebab tu kena cuci muka dengan betul dan setiap hari wajib buat double cleansing dengan obsess cleansing balm ni 🥰

Now or Never Raya Sales Campaign
Jarang-jarang obsess cosmetics nak buat promo leleh pecah pintu ni!! Raya ni tak de alasan dah ye kita tak boleh cantik, jom grab sekarang.

Nama Pemilik
Farisha Nur Idayu Bt Abdullah
Jenis Perniagaan
cosmetics and skin
Gambar Produk
Harga Produk
Cleansing Balm RM20-RM57, Cosmetics RM35-RM250
Lokasi
Kuala Lumpur
Jenis Penghantaran
Cod area KL & Postage
Facebook
Ayusyahrul
Instagram
Obsessbeau_ayufarisha
WhatsApp
01121998187
Nombor untuk dihubungi
01121998187
Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement