Connect with us
Catch Up Kool

Semasa & Hiburan

Mula Dari Bawah, Mawar Rashid Kini Miliki Pejabat Sendiri

All the best, Mawar!

Published

on

Ramai golongan artis kini bergelar usahawan sebagai back up plan jika kurang mendapat tawaran lakonan atau nyanyian.

Begitu juga pelakon, Mawar Rasyid yang sudah lama menjalankan perniagaan.

Menerusi laman Instagram miliknya, isteri kepada Raf Yaakob itu meluahkan rasa syukur apabila akhirnya mampu memiliki office sendiri bagi mengembangkan perniagaan.

View this post on Instagram

Kalau dulu, TAK PROPER, stock semua simpan kat rumah je 😓 Swipe gambar ketiga untuk tgk seadaan rumah jadi mangsa tempat simpan stock. Bila @mawarosesquad dtg nak amik barang pun rasa tak puas tauu.. 🌹 Alhamdulillah, finally.. Skrg dah ada office sendiri.. dgn bantuan my siblings carikan office.. thanks fam 😘 walaupun kecik tapi Mawar puas hati dengan adanya office @mawarosehq ni. Brand MAWAROSE pun baru, kita jangan membazir lagi.. mula dari bawah. dari kecil hingga besar ☺️ Office kan penting utk staff2 dtg buat kerja, nak simpan stock. So Alhamdulillah now dah ada da 🥰 🌹 Mawar berbisnes mmg dah lama. Sampai skrg @pureroselens_official pun masih ada. Tapi dulu kitorg kerja dari rumah, takde staff, semua kkak mawar buat sorang2.. Dulu mawar tak involve macam mawar with MAWAROSE skrg.. (nanti yg ni lain post la mawar cite 😆 )So skrg ni team kita dah GROW, kite nak proper ada office sendiri, so semangat dia pun lain macam tau 😘 🌹 Lastly, i would like to say thank you to my family, my husband.. bnyk tlg, tlg advice, tlg carikan… sampailah ada office sendiri. @mawarosehq 🌹 Btw, office kita mmg dah tutup since 18hb ya 🙏 🌹 @mawarosesquad !!!! “Sape khauuu ?~~”

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid) on

Bermula dari bawah, Mawar turut mendedikasikan ucapan terima kasih buat keluarga serta suaminya yang banyak membantu dan memberi nasihat dalam selok belok perniagaan.

Untuk pengetahuan, Mawar mengusahakan perniagaan kosmetik bersama kakak-kakaknya.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement