Connect with us
Kool FM

Berita

MR DIY rai pelanggan hujung minggu ini

Published

on


KUALA LUMPUR: Peruncit perkakasan rumah, MR. DIY membuka 30 cawangan baharu di seluruh negara hujung minggu ini. 

Naib Presiden Pemasaran MR. D.I.Y., Andy Chin berkata, bagi meraikan pembukaan cawangan itu, pihaknya menawarkan pelbagai pilihan produk yang memberikan nilai untuk wang pengguna pada harga yang sentiasa rendah.

Katanya, langkah itu amat bertepatan kerana dalam tempoh sukar akibat pandemik Covid-19, orang ramai berusaha memanfaatkan sepenuhnya nilai wang.

“Bagi acara Pembukaan Rasmi cawangan-cawangan kami pada hujung minggu ini, kami juga menyediakan lebih daripada 30,000 hadiah percuma bernilai RM800,000, sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan,” katanya dalam kenyataan hari ini. 

Pelanggan di Kedah, Kelantan dan Terengganu boleh menyertai sambutan Pembukaan Rasmi cawangan baharu MR DIY mulai 24 hingga 25 Julai, manakala pelanggan di Selangor, Kuala Lumpur, Johor, Perak, Sabah dan Sarawak dari 25 hingga 26 Julai.

Mereka boleh mengambil bahagian dalam aktiviti sambutan pembukaan dengan membuat pembelian minimum RM30 dalam satu transaksi untuk mendapatkan hadiah percuma seperti payung, bantal dan cawan (boleh didapati di cawangan terpilih) dan terhad kepada 500 penebusan sehari.

The post MR DIY rai pelanggan hujung minggu ini appeared first on Utusan Malaysia.

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement