Connect with us
Hot Kool Jam

Hiburan

Laungan Azan di Raudhah Yang Dikongsi Fouziah Gous Buat Warganet Sebak

Sebaknya..

Published

on

Berkongsi perasaan sebak dan terharu, itulah yang dirasai pelakon dan hos Fouziah Gous apabila melihat rakaman video yang dikongsi oleh suaminya saat di tanah suci Mekah.

Fouziah meluahkan rasa terharu dan sebak bersama pengikutnya di laman Instagram miliknya.

View this post on Instagram

Sorry sayang I know video ini untuk family. Tapi I nak juga share dengan my beloved followers and one for my album . Antara berpuluh2 video Dari suami, ini membuat hati saya sebak. How lucky u are sayang. Duduk dekat Raudhah lebih sejam, dapat baca Quran, doa Dan solat 🤲.. syukur atas rezeki besar ini.. hebat rancangan Allah untuk mu, baca Quran Di Raudhah Di hari Nuzul Quran 😢.. . I jarang nak share semua video yg ada, tapi ini khas untuk anda yg Tak pernah tengok Raudhah dan juga Di mana tempat Bilal. Sebab saya pun tak pernah lagi tengok dimana tempat Bilal .. masyaAllah … @zhafyusof #madinah #masjidnabawi

A post shared by Zhafou | Zhafoujr (@fouziahgous) on

Netizen turut meninggalkan komen dengan berkongsi cerita masing-masing:

 

  • @khadijahrashid: Last year kami sekeluarga menunaikan umrah..tapi selesai saja umrah nak bertolak ke madinah saya uzur.. Hanya Allah dan Nabi saja tahu betapa sedih dan ralat tak dapat nak masuk ke raudhah..sebab tu saya selalu remind diriri sendiri..ada sesetengah perkara, walaupun kita ada all the money in the world,kita tak boleh nak beli..

 

  • @khatijahlatip: Allahuakhbar tq dear @fouziahgous boleh jadikan panduan akk nak menunaikan ibadah Umrah January 2020…doakan akk dipermudahkan masuk ke Raudah ya

 

Sebak juga bila baca kisah ni, untuk Fouziah, selamat menunaikan ibadah umrah, dan mendapat umrah yang mabrur. Semoga selamat pergi dan selamat pulang..

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement