Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

“Tak Kuat Lagi, Nanti Retak Tengkuk!” – Emma Maembong Paksa Anak Meniarap?

Baru-baru ini Emma memuat naik sebuah video yang menunjukkan anaknya sedang dalam fasa belajar meniarap sambil Emma di tepi memberi semangat pada anaknya untuk lebih kuat untuk meniarap.

Published

on

Sejak menimang cahaya mata, pelakon Emma Maembong sering memuat naik aktiviti dan gambar anaknya di laman media sosial. Malah, dia turut menyediakan satu laman akaun rasmi khas anaknya sendiri, @shariqgabriel.

Baru-baru ini Emma memuat naik sebuah video yang menunjukkan anaknya sedang dalam fasa belajar meniarap sambil Emma di tepi memberi semangat pada anaknya untuk lebih kuat untuk meniarap.

Kapsyen pada posting tersebut berbunyi,

“Mama ajar saya cara nak merangkak, terima kasih mama,”

May be an image of 1 person, child and text that says "shariqgabriel Follow shariqgabriel Mama teaching me how to crowl heheh thank you mama im wearing @offspring.inc diapers 15h hayatulakmal2508 so cute la awk syg... 15h 3 likes Reply maiaziz1010 15h likes Reply ibu3700 Good boy 15h 2 likes Reply 61,677 views 15 HOURS AGO Add comment... Post"

Video yang dimuat naik menerusi akaun Instagram miliknya…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⭐️lima’s little prince ⭐️ (@shariqgabriel)

Apabila menjengah ruangan komen, ada segelintir warganet menegur Emma untuk tidak memaksa anaknya meniarap selepas melihatkan keadaan anaknya seperti belum bersedia lagi untuk fasa meniarap.

May be an image of text that says "roselinakhalid Biar dia pusing sendiri jgr mak dia tirapkan dia...nnti retak tengkuk .nyesal tak sudah 4h Reply"May be an image of text that says "8h z.rival._6 Tengkutnya tak kuat lagi 1like Reply"May be an image of 1 person and text that says "roselinakhalid Kepala besar tengkuk tak kuat 4h Reply"

Kami yakin, setiap ibu mahukan yang terbaik untuk anak mereka. Meniarap atau tummy time pun bagus untuk anak asalkan dipantau ibu bapa kan?  Jadi, kita doakan anak Emma dalam keadaan baik-baik saja.

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

“ Sorry Semua Cannot Touch Shariq..”- Emma Maembong Tidak Benar Anaknya Disentuh

“Emma Rasa Risau Tak Safe..” -Kakak Emma Maembong Jadi Ibu Susuan Anaknya

 

 

 

 

Sumber: instagram

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement