Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

“Suka Tengok Pakai Macam Ni, Nampak 20an!” – Netizen Teruja Style Bersahaja Tokti

Pakaiannya sangat bersahaja namun, wajah Tokti berseri-seri tanpa solekan tebal. Lihatlah antara gambar yang dikongsikan oleh Tokti menerusi laman akaun Instagram miliknya. Simple dan cantik!

Published

on

Siapa tak kenal dengan figura terkenal selebriti tanah air, Dato’ Sri Siti Nurhaliza? Lebih-lebih lagi apabila dirinya kini sedang berbadan dua, lagilah menjadi perhatian ramai untuk menunggu anak kelahiran anak keduanya.

Kandungannya sudah mencecah hampir 8 bulan dan apa yang menjadi bualan ramai apabila pakaian Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tokti sewaktu majlis ulangtahun hari jadi puteri sulungnya, Aafiyah yang ketiga bertemakan kartun Disney, Moana.

No photo description available.

Pakaiannya sangat bersahaja namun, wajah Tokti berseri-seri tanpa solekan tebal. Lihatlah antara gambar yang dikongsikan oleh Tokti menerusi laman akaun Instagram miliknya. Simple dan cantik!

May be an image of 1 person, standing and flower

May be an image of 2 people, people standing and headscarf

May be an image of 1 person, standing, headscarf and outdoors

Dalam pada masa yang sama, ramai pengikut Tokti membanjiri ruangan komen pada posting tersebut memuji kecantikkan yang dimiliki pelantun lagu Bidadari Syurgamu.

Malah, ada juga yang mengatakan tudung yang digayakan Tokti membuatkan dirinya kelihatan lebih muda seperti usia 20-an.

May be an image of 1 person and text that says "izzatulnabilah Tokti kalau pakai tudung bawal memang comel sangat Saya suka sangat tengok Tokti pakai macam ni Plus Tokti nampak macam 20an gittuh pakai simple macam ni hihihi 120le 120 Reply View 4 replies iammawaa_ gambar yg first tu tengok banyak kali rupanya tokti 43 likes Reply View 2repli es nr.adyana Aaaaa tokti pakai bawal nampak lagi muda 20 tahun 44 likes Reply aliza_aziz Tokti pakai bawal nampak lebih muda remaja laaa Lov it 20likes Reply ctsharina Berseri-seri tokti.. 18 ikes Reply 13 likes me_si_nona Berserinya muka tokti.. Reply alfiiiyah Cantiknya tokti 12 likes Reply"

Apalah rahsia kejelitaan Tokti ye sampai dah ada anak dua pun kulit muka gebu dan nampak berseri-seri!

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Hari Mulia Israk Mikraj Merupakan Ulang 15 Tahun Perkahwinan Tokti

“Sedih.. tengok TokTi menangis..” – DS Siti Nurhaliza Kongsi Kisah IVF Sempena Hari Lahirnya

 

 

 

 

Sumber: instagram

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement