Connect with us

Semasa & Hiburan

“Saya Cuba Hindarkan Diri Daripada Gosip”- Hannah Delisha Mohon Maaf Atas Kontroversi Yang Melanda Dirinya

Hannah Delisha mohon maaf atas kontroversi yang melanda, minta diberi ruang privasi kepadanya dan keluarga…

Published

on

Selepas kecoh di media sosial dek kerana kontroversi yang melanda, Hannah Delisha akhirnya tampil dengan kenyataan menerusi akaun Twitter miliknya. Terdahulu, Hannah yang juga merupakan seorang pelakon dan penyanyi baru sahaja mengumumkan dia sudah selamat diijab kabul bersama kekasih hatinya, iaitu Imam Shah pada 18 Februari lalu. Namun, muncul pula spekulasi mengenai perkahwinannya tidak direstui apabila ibu kepada pelakon itu memuat naik satu coretan puisi yang mencurigakan di Instagram.

Kemudian, semalam satu lagi spekulasi mengenai tarikh sebenar perkahwinan Hannah menjadi tanda tanya selepas tular gambar yang dimuat naik oleh Eleena Sui setahun yang lalu dilihat memakai busana yang sama dan bergambar di pelamin yang serupa. Sebelum keadaan menjadi lebih keruh, Hannah tampil dengan kenyataan semalam. 

Dalam kenyataan yang ringkas itu, pertama sekali Hannah memohon maaf kepada semua atas kontroversi yang melandanya kini. Menurutnya, dia juga seperti orang biasa yang lain, tidak terlepas dengan masalah peribadi. Disebabkan itu, Hannah memohon maaf kerana telah menjadikan isu peribadinya tersebar luas. 

“Semasa saya masuk ke dalam industri ini, tujuan saya adalah untuk menghiburkan penonton dan juga peminat melalui hasil kerja saya, bukan kehidupan peribadi saya,” ujar Hannah.

Hannah juga menyatakan dia cuba sedaya upaya untuk menghindarkan dirinya daripada gosip dan membawa nama negara secara bermaruah. Tambahnya lagi, dia turut mohon doa dan memberi ruang peribadinya dalam tempoh dugaan seperti ini. Dalam pada itu, rata-rata wargamaya kagum dengan cara Hannah bawa dirinya semasa sedang dilanda kontroversi. Selain itu, ramai juga yang setuju untuk tidak masuk campur dalam urusan peribadi Hannah.

Baca juga artikel menarik lain:

Tarikh Nikah Sebenar Hannah Delisha Jadi Tanda Tanya, Foto Eleena Sui Papar Tarikh Tahun Lepas?

[VIDEO] “Saya Geletek Dia, Tapi Tak Bangun” – BCL Akhirnya Tenang Dedah Kisah Sebenar Malam Pemergian Ashraf

 

 

 

 

Sumber daripada: Twitter

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement