Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

“Nak Pergi Vaksin Ke?” – Nora Danish Buat TikTok, Lain Pula Jadi Perhatian

Terbaru, pelakon utama drama Puteri lagi sekali memuat naik video TikTok dan apa yang menarik perhatian warganet adalah baju yang digayakan dalam video tersebut.

Published

on

Kalau pelakon, Aeril Zafrel dinobatkan sebagai presiden aplikasi TikTok di Malaysia. Pelakon Nora Danish pula dilabel sebagai ratu TikTok!

Lihat sajalah semua kandungan TikTok yang dibuat, semuanya comel-comel walaupun usianya sudah mencecah 39 tahun.

May be a close-up of one or more people

Terbaru, pelakon utama drama Puteri lagi sekali memuat naik video TikTok dan apa yang menarik perhatian warganet adalah baju yang digayakan dalam video tersebut.

Menurut pengikutnya, baju yang disarungkan seperti pergi membuat cucuk vaksin kerana baju bahagian bahu saja terdedah.

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Ada-ada sajalah netizen nak komen. Malah, ada juga yang memuji kecantikan Nora ketika membuat TikTok.

May be an image of 2 people and text that says "5h pinksterlovers frst tgk td mcm nicole scherzinger 2likes Reply 6h 3 likes jimaaa Cantiknya lah mammmmiiiii Reply ayumasturahmn baju pergi vaksin ye kak nora hehe 5h 3 likes Reply"May be an image of one or more people and text that says "wimie_nawi nawi pi cucuk vaksin 6h pinjam baju kaknora..nk 60 likes Reply"May be an image of text that says "6h leezaamrosalem Mane beli baju tu? Senang nk pakai nanti nak pi cucuk vaccine 1like Reply"

Agaknya apa yang  Nora amalkan sampaikan umur hampir 40-an pun masih kelihatan muda kan?

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

“Nasihat Saya Pada Wanita Adalah….” – Ucapan Ringkas Dari Nora Danish

Nora Danish Muat Naik Foto Lepas Bersenam, Tapi Mata Netizen Tajam Pula Tengok Benda Lain

 

 

 

 

Sumber: instagram

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement