Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

Isteri Irwansyah Kerap Minta Cerai Dalam 10 Tahun Perkahwinan

“Selalu dia cakap dengan saya mahu cerai.”

Published

on

Dalam tidak sangka, sudah hampir 10 tahun pelakon serta penyanyi dari Indonesia, Irwansyah berkahwin bersama isterinya Zaskia Sungkar. Tipulah jika berkahwin tidak bergaduh walaupun sedikit kan?

Berkongsi hidup dengan pasangan perlukan pengorbanan dan persefahaman yang tinggi. Fasa awal perkahwinan pada setahun pertama merupakan fasa bulan madu buat pasangan. Tahun seterusnya bergantung kepada bagaimana pasangan tersebut mahu perhubungan itu bertahan.

Menurut Irwansyah, dia dan isteri juga kerap bergaduh. Malah, isterinya dikatakan berperangai seperti kanak-kanak apabila sering meminta cerai atau berpisah. Namun kini isterinya ibarat sudah berubah sikap dan jarang bergaduh.

Oh dia childish sangat. Kalau dulu macam budak-budak sangat, kalau gaduh ya kami gaduh. Sekarang Alhamdulillah jarang bergaduh lagi. Selalu dia cakap dengan saya mahu cerai.”

“Usia sangat mempengaruhi, dulu masih macam budak-budak. Apa-apa sekarang dah malas nak garuh kerana masalahnya itu-itu sahaja,” katanya.

Biasalah, makin lama kita makin matang dalam perhubungan kan. Apa yang penting berbincanglah dengan baik jika ada masalah. Jangan gaduh-gaduh lagi okay?

Tahniah juga buat Irwansyah dan isteri kerana bakal menimang cahaya mata sulung tidak lama lagi!

 

Baca juga:

“Tak Masuk Fitting Room, Tak Muat Terus Buang..”- PA Dedah Perangai Shopping Nia Ramadhani

BCL Ditegur Doktor Kerana Lakukan Swab Test Sendiri

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: mstar

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement