Connect with us
Kool FM

Semasa

“Hidung Main Peranan!” – Sebiji Cara Lelaki Ini Ajuk Dialog Watak Drama Korea

Tak ada satu sebutan pun tertinggal, hebat!

Published

on

Sudah tidak dapat dinafikan drama korea kini sudah menjadi satu bahan tontonan wajib sehinggakan ada yang sanggup bersengkang mata 3 hingga 4 pagi hanya kerana untuk dapatkan hiburan dari drama atau menghafal lagu korea.

Tapi apa yang lebih menghiburkan lagi apabila sebuah video menunjukkan seorang lelaki mengajuk dialog salah satu watak dari drama korea dengan fasih dan lancar tanpa ada sebutan yang salah.

Malah, bukan satu video ini saja tapi ada lagi sebelum ini dia mengajuk dialog drama korea yang lain siap dengan memek muka lagi. Hebat!

Biasalah, bila video tular warganet mula memberi komen. Ada yang memuji dan mengatakan lelaki tersebut seperti bercakap bahasa jawa walaupun dia sedang fasih bertutur korea.

Image may contain: text that says "MAG. Faheem @magmalaya Jan 5 Hidung dgn rambut tak agak agak Menggigil kaki aku nak terajang. Hahahhaha. 000 3"

Image may contain: ‎text that says "‎rafiqqqq @Rafiqalias98 22h Replying to @annazrulan Kenapa bila aku tengok dia bercakap macam tengah cakap jawa walaupun accuracy dia 100% ๑00 ב 24 220‎"‎Image may contain: text that says "SUEANNAJOE @sueannajoe_ Jan 5 Replying to @annazrulan Dia punya hehh nehh sekali tu 000"Image may contain: text that says "วิรัตน์ @wirat_atthapan Jan 6 Replying to @annazrulan lubang dung main peranan 000 11"

Agak-agak dia faham tak apa yang watak korea tu ajukkan tu?

 

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Suami Tiba-Tiba ‘uang Tabiat’ Bahasakan Diri Abang, Si Isteri Pula Auto Gelak Sebab Geli

Sasalak Haiprakhon Nafi Bakal Sertai Kelab Korea, Gembira Bersama Buriram United

 

 

 

 

Sumber: twitter

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement