Connect with us
Kool FM

Semasa

“Cheeky Boy, Murah Dengan Senyuman” – Issac Raees Buat Wargamaya Jatuh Hati Lagi

Terbaru, Zahirah berkongsikan satu gambar di Instagram di mana Isaac Raees melemparkan senyuman comel sambil memandang tepat ke arah kamera.

Published

on

Issac Raees, anak sulung kepada pasangan artis terkenal Zahirah MacWilson dan juga Aiman Hakim Ridza, mula mencuri hati wargamaya sejak pertama kali wajahnya didedahkan di media sosial. 

Terbaru, Zahirah berkongsikan satu gambar di Instagram di mana Isaac Raees melemparkan senyuman comel sambil memandang tepat ke arah kamera. Jelas juga kelihatan lesung pipit di kedua-dua belah pipinya. Memang comel sangat Isaac ni. 

Rata-rata wargamaya memang jatuh hati setiap kali melihat gambar dan video Issac yang dikongsikan. Hampir kesemua gambar dan video yang dirakam menunjukkan Isaac sentiasa tersenyum dan ketawa. Jatuh hati betul macam ni, daripada penat pun boleh hilang penat tau tatap senyuman Isaac ni. 

Walaupun baru sahaja melangkah ke usia 3 bulan, namun wargamaya dah mula ‘cair’ dengan senyuman manis Isaac. Dah besar nanti mesti lagi handsome, iyalah mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Tengok sahaja siapa ibu dan bapanya. 

Penulis: Lily

Baca juga:

“Tak Sakit Pun Perkongsian Berani Pengalaman Sedut Lemak, Netizen Ngeri Lihat Lemak Zarina Anjoulie!

“Kerana Warga Kayangan..”-Kawalan Ketat Rentas Negeri Awal Ramadan Dilaksanakan

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement