Connect with us
Kool FM

Semasa

“Untung Lelaki Tu,” – Dua Madu Bahagia Bersanding Bersama

Malah, pengantin yang berusia 18 tahun itu sempat menitipkan pesanan buat madunya supaya mereka dapat menjaga suami bersama-sama ketik bersanding bersama madunya.

Published

on

Setiap orang diciptakan berpasang-pasangan. Bahkan, jodoh itu adalah ketentuan dan rahsia Allah SWT yang ditetapkan sebelum kita dilahirkan di dunia ini.

Bercakap soal jodoh, beberapa buah video TikTok tular dan berjaya menarik perhatian warganet kerana melihatkan dua wanita menggayakan busana pengantin sedondon di atas pelamin.

Menurut sumber, hubungan dua wanita berkanaan adalah madu dan mereka sedang meraikan hari bahagia mereka mengahwini bersama seorang lelaki berusia 34 tahun.

Dalam pada masa yang sama, perkongsian video TikTok daripada @AliyaMysara3 menulis kapsyen dalam video  tersebut mengakui perkara itu tidak menjadi masalah buat mereka.

Malah, pengantin yang berusia 18 tahun itu sempat menitipkan pesanan buat madunya supaya mereka dapat menjaga suami bersama-sama ketik bersanding bersama madunya.

Dia juga berharap agar warganet mendoakan kebahagian mereka sekeluarga di dunia dan di akhirat.

Bagaimanapun, menurut pengguna TikTok mengtakan bahawa isteri pertamanya sudah menjelaskan mengapa dia mengambil keputusan untuk meminang madunya.

May be an image of 1 person and text that says "Mamaa Raa madu die dah cerita a-z knpe die pinang yaa ni. ni jgn nk jdi toxic sngt 228 5j AliyaMysara Pencipta Terima kasih awk sye doa baik baik je untuk awkk 16 2j Lihat balasan (13) SYAZAツ Mcm kenal 1j 3"

May be an image of 1 person and text that says "Eyla Shamsuddin Rasa kesian pun ada. Sebab muda lagi. Semoga awak kuat tauu 4j Aini Haha trend kawen ramai ka lanie 5j 2 Robby Shazsyam ok lah tu 3j Syakirah97 untungnyaa laaki tu 4j"

Mungkin ini adalah ketentuan yang ditetapkan oleh-Nya adalah yang terbaik buat diri mereka. Kita doakan mereka mengecap kebahagiaan.

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Emma Maembong Rahsiakan Majlis Pernikahan Demi…

Majlis Pernikahan Ala Garden, Adik Ummi Nazeera Curi Tumpuan

 

 

 

 

Sumber: facebook

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement