Connect with us
Kool FM

Berita

“Ex Saya Nikah, Dia Ajak Saya Teman Sebab Masih Ada Rasa Sayang..” – Gadis TikTok

Malah, gadis tersebut mengaku dia berasa sangat sedih pada hari tersebut dan dia bukan tidak cuba untuk mulakan kehidupan baru tapi sangat sukar untuk dirinya membuka hati untuk orang lain. 

Published

on

Tular sebuah video TikTok berdurasi 44 saat menunjukkan seorang gadis menemani bekas pasangannya untuk bernikah kerana masih lagi ada rasa sayang di antara mereka.

Malah, gadis tersebut mengaku dia berasa sangat sedih pada hari tersebut dan dia bukan tidak cuba untuk mulakan kehidupan baru tapi sangat sukar untuk dirinya membuka hati untuk orang lain.

Dalam masa yang sama, dia percaya ini semua perancangan Yang Maha Esa dan tetap mendoakan agar jodoh untuk dirinya tidak lama lagi akan tiba untuk merasa rasa bahagia.

Seperti biasa, video tersebut mendapat perhatian warganet. Rata-rata mengatakan mungkin itu adik lelaki atau abangnya kerana sekarang sedang trend adik perempuan atau kakak mengaku adik-beradik lelaki mereka kononnya bekas pasangan kekasih.

May be a Twitter screenshot of text that says "Bella Hadidn't @nabilfikran10 1h Replying to @sitihajarhashim Aku rasakan, lelaki tu adik dia. Macam kes perempuan yg cakap ex- boyfriend jadi dulang boy". Padahal tu abang abang dia. Orang skrg nak attention sanggup buat benda bodoh. 8 107"May be an image of text that says "Park Lonk Daus @alonkdaus 5h Replying to @sitihajarhashim plot twist rupanya itu adik dia dri..saje content tiktok 16 123 850"

Ada juga yang berkongsi kisah ringkas perkahwinan mereka bila pasangan dan bekas pasangan masih lagi mempunyai perasaan kasih dan sayang.

May be a Twitter screenshotMay be a Twitter screenshot of text that says "Pikacu Jual Bawal Murah @afikahhashim 5h I bukan nak salahkan dia, bukan nak salahkan his ex. tahu semua ni salah sebab mudah sangat berharap. But if you still love your ex, still can't move on with the past, please don't give a hope to other. Its hurt, yes its really nurt 16 436 936"

Apa pun spekulasi yang dibuat oleh warganet, sebaiknya bila kita ingin menjalinkan hubungan halal, tinggalkan kekasih yang dahulu kerana boleh mengundang perkara tidak baik dalam hubungan.

 

 

 

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Digelar Hanis Zalikha Versi Kulit Gelap, Gadis TikTok Tampil Luahkan Rasa Kecewa

“Nak Pergi Vaksin Ke?” – Nora Danish Buat TikTok, Lain Pula Jadi Perhatian

 

 

 

Sumber: twitter

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement