Connect with us
Kool FM

Gaya Hidup

Ini 5 Perkara Orang Selalu ‘Order’ Makanan Online Je Yang Faham & Boleh Relate

Published

on


Buat yang kaki promo memang akan beli dari satu aplikasi makanan ni je! Aplikasi yang paling selalu ada berikan promo-promo mesti lah foodpanda!

Terdapat juga perkhidmatan Pick-up dan Shops yang anda boleh explore.

Bukan hanya makanan, sekarang ni anda boleh beli barang basah jugak tau di pandamart di bawah pilihan Shops

Best betul, pilih-pilih nanti dalam 35 minit sampai la barang basah anda order tu, terus boleh masak. Tak terhad kepada barangan basah je, ada juga…

Klik untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement