Connect with us

Hiburan

Ibu Selamat Bernikah, Imej Bertudung Yasmin Hani Pula Curi Perhatian

Tahniah kepada ibu Hani! Semoga mahligai dibina kekal bahagia.

Published

on

Pelakon dan pengacara Yasmin Hani meluahkan rasa syukur majlis pernikahan ibunya, Kamariah Ismail bersama jejaka pilihan, Abu Bakar Mahmud berjalan lancar, pada Sabtu lalu.

Perkara gembira itu dikongsi oleh Hani menerusi laman Instagram miliknya pada Ahad.

View this post on Instagram

Syukur Alhamdulillah my Mummy dah diijabkabul smalam 17.8.2019 di Masjid Ar-Ridhuan Pekan Jeram . From wanting a super small do, terlebih sikit plak. Semuanya sebab anak2 mummy ni teringin nak tengok mummy dia bersanding. Tapi mummy taknak bersanding 😅. Maka, kita tweak sikit.. Lol. Hey not many of us get to see our mum or dad sanding OK. In my case still tak sanding. Tapi naik pentas jugak laaa😜 Sangat happy dengan majlis yang kecil dan alhamdulillah mudah urusan kami smalam. Moga mummy dan Abah 'uncle Burn', dapat mencari keserasian, persefahaman, kasih sayang dan menjadi pelengkap hidup antara satu sama lain. Moga Allah pimpin, melindungi, beri Kesihatan dan umur yang panjang lagi untuk mereka menikmati perkahwinan baru ini. Kami anak beranak mohon maaf sekiranya tak dapat menjemput semua untuk hadir kerana kami ingin kan majlis yang kecil-kecilan sahaja seperti permintaan pasangan mempelai.. Ewah mempelai.. 🥰 Please doakan kebahagiaan, Kesihatan dan kesejahteraan mereka. Abu Bakar Mahmud dan Kamariah Ismail. #YasminHani #KamariahIsmail #MakAkuKahwinWoi #SyukurAlhamdulillah #MummyGotHitched

A post shared by Yasmin Hani Richardson 雅诗敏 (@yasminhani) on

Menariknya, penampilan Hani yang mengenakan hijab pada majlis berkenaan mendapat perhatian netizen dengan rata-rata mereka memuji Hani kelihatan begitu cantik dan awet muda.

Tidak kurang juga yang mendoakan kebahagiaan ibu Hani agar rumah tangga yang dibina berkekalan hingga ke jannah.

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement