Connect with us
Salam Aidilfitri

Semasa & Hiburan

Fizo Omar Hilang Lebih 5000 Pengikut Di Instagram

Terbaik lah lakonan Fizo!

Published

on

Drama rantaian popular, Adellea Sofea bakal melabuhkan tirainya hari ini, 14 Januari 2020.

Sejak ia mula ditayangkan menerusi Slot Akasia TV3, drama lakonan hebat Mira Filzah, Ungku Ismail Aziz, Fizo Omar, Bella Dally dan Jasmine Suraya itu menjadi bualan hangat di bibir netizen kerana jalan ceritanya yang penuh dengan mainan emosi.

Salah satu pelakonnya, Fizo telah berkongsi satu foto perbualan Whatsapp bersama pengarah drama berkenaan, Shahrulezad Mohameddin di Instagram, Ahad lalu.

Menurutnya, dia kehilangan lebih 500 pengikut di media sosial berkenaan gara-gara memegang watak antagonis sebagai Ikram di dalam drama Adellea Sofea.

View this post on Instagram

Penangan ikram! Lebih 5000 unfollow aku dkat ig bro!! Hhahha..tuan director @budakijat gelakkan aku siot! . Ni abg punya pasal lah…hahhaha.btw tqvm @budakijat yang menjahatkan ikram dan mengasah aku dkat set.tqvm bang. . P/s : yg dah unfollow tu jgn emo sgt yea, nanti dah hbs #adelleasofea ni korang follow aku blk yea..hahhaha. Lagi 2 hari je pastu aku taubat dah! And aku sanggup berubah kalau dapat sofea!

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Sementara itu, Fizo berterima kasih kepada tuan pengarah drama berkenaan yang banyak mengasah bakatnya ketika di set penggambaran sehingga lakonannya berjaya memberi kesan mendalam terhadap penonton.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut Fizo meninggalkan reaksi yang pelbagai, antaranya:

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement