Connect with us
Webinar Kool

Gaya Hidup

Elak Bersama Malam Pertama, Kantoi Rupanya Pengantin Perempuan Berjantina Lelaki!

Published

on


Pelik tapi benar! Itulah yang berlaku di negara jiran apabila pasangan yang sudah bernikah ini baru tahu mereka berkongsi jantina yang sama.

Ceritanya begini, pasangan yang dikenali sebagai Mit (pengantin perempuan) dan Muh (pengantin lelaki) telah dinikahkan minggu lalu.

Namun, bila masing-masing sudah bernikah. Lain pula jadinya. Pada malam pertama Muh sangat pelik apabila isterinya, Mit bermati-matian menolak untuk bersama dengannya.

BACA: Berkenalan Dengan Lelaki Lain Di PUBG, Wanita Ini Lari Tinggalkan Anak &  Suami

Rupa-rupanya alangkah terkejutnya dia apabila pengantin perempuan yang dinikahinya rupanya ialah seorang lelaki!

Sumber: racoonbuzz

Apalagi, Muh kemudian berasa tertipu. Dia kemudian membuat laporan polis kerana rasa ditipu di samping rugi Rp20 juta iaitu kira-kira 6 ribu ringgit Malaysia wang majlis perkahwinan mereka.

Sebenarnya pasangan Muh dan Mit berkenalan di media sosial sebelum masing-masing menumbuhkan benih cinta. Kemudian masing-masing memutuskan untuk berkahwin secara sah kalau menurut agama.

Ketika Mit dibawa ke balai polis untuk mengambil keterangan, Mit memberitahu bahawa Muh yang benar-benar ingin berkahwin dengannya kerana mengugut untuk bunuh diri jika mereka tidak disatukan.

BACA: Bayi Nangis Tak Henti, Suami Baran, Petanda Orang Hantar ;Benda  Dalam Rumah

Sumber: Kompas

Maka, Mit tiada pilihan lain selain berkahwin dengan Muh. Begitulah ceritanya. Tak tahu nak kesian atau marah dengan cerita yang viral di Indonesia ini. Pihak polis pun entah bagaimana agaknya nak selesaikan kes ini kan?

Sama-samalah kita tengok bagaimana pengakhiran cerita ini. Apapun, kalau anda berkenalan dengan seseorang di laman sosial, pastikan anda jumpa dulu bersemuka. Mana tahu tiba-tiba sama jantina. Aish, minta simpang la malaikat 44!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: SosokId

Sumber:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement