Connect with us

Semasa & Hiburan

Drama Lelakimu Yang Dulu Bermula Malam Ini

Yay, ada gandingan Sharnaaz dan Nelydia!

Published

on

Buat kaki drama, mesti tak sabar untuk saksikan drama adaptasi novel Lelakimu Yang Dulu lakonan Sharnaaz Ahmad dan Nelydia Senrose.

Karya Farah Darianna itu bakal ditayangkan di slot Akasia TV3 bermula malam ini tepat jam 7 malam setiap Isnin hingga Jumaat.

Selain Sharnaaz dan Nelydia, drama 28 episod itu turut dilakonkan oleh Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Syafnida Shuhaimi, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Jalaludin Hassan, Dian P.Ramlee, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Arryyan Petra.

SINOPSIS LELAKIMU YANG DULU

 

Mengisahkan tentang Hazrul dan Daliya yang terpisah apabila Hazrul dimasukkan ke dalam penjara atas kesalahan merogol. Daliya yang terluka membawa diri bersama kandungan yang dirahsiakan daripada Hazrul.

 

Setelah dua tahun berpisah, Hazrul menemui Dailya dan mendapat tahu tentang kewujudan zuriatnya bersama si isteri. Lantas rancangan diatur untuk mendapatkan zuriatnya, Heidi Isyraf dan mahukan Daliya kembali padanya. Disamping itu, Nazli yang setia disisi Daliya juga menyimpan perasaan cinta terhadap Daliya.

 

Lagu tema: 
Hafiz Suip dan Adira- Takdir Tercipta

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement