Connect with us

Hiburan

Dira Abu Zahar Dedah Rahang Sedikit Senget Gara-Gara…

Rajin bersukan sejak remaja rupanya Dira ni…

Published

on

Setiap orang pasti ada pengalaman pahit dalam hidup.

Begitu juga pelakon Dira Abu Zahar atau nama sebenarnya Khaidiriah Abu Zahar yang mempunyai kisah tersendiri disebalik rahang wajahnya yang kelihatan sedikit senget.

Perkara itu diceritakan menerusi satu foto yang dimuat naik di laman Instagramnya pada Isnin.

View this post on Instagram

Yes. My jaw actually a bit senget sbb hasil drpd bersidang kat padang bola baling. Bola menghempas dgn slumber kat muka sis and rahang sis mcm lari ke Lombok kejap. . Ada cubaan nak betulkan tapi mcm dah ok je so let it be lah.. . But actually, I was very much involved with netball. Girl school kan. . Itu dulu. Skrg ni xyah tanya. Pemalas paling champion bila bab bersukan. . Ok dah. Itu je utk mak2 yg bercuti Sbb Jaga anak2 day. . . I know I’m not alone. There are thousands of moms out there going through the same kinda day like me. . We’re champion everyday. . Tapi! Esok keje mcm biasa. Woot woot. . . #tiberr #betulapa. #esokkejelah.

A post shared by Dira Abu Zahar (@diraabuzahar) on

Semuanya gara-gara bermain bola baling sewaktu usia remaja. Tapi rata-rata netizen berkata Dira tetap kelihatan cantik!

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement