Connect with us
Kool FM

Semasa & Hiburan

Catriona Ross Kongsi Resepi “Pad Kra Pow Sihat”

Terliur pulak..

Published

on

Perkongsian di sosial media sebenarnya dapat mengeratkan hubungan antara selebriti dan peminat masing-masing.

Selain perkembangan terbaharu, promosi drama atau filem, rata-rata pelakon turut gemar berkongsi aktiviti harian termasuklah memasak untuk keluarga.

Siapa sangka kebanyakan artis di Malaysia gemar memasak dan tidak ‘lokek’ untuk berkongsi resepi atau air tangan serta cara-cara memasak kepada peminat mereka.

Perkara itu turut dilakukan oleh pelakon yang popular menerusi drama rantaian Sephia, Catriona Ross yang berkongsi air tangannya bersama peminat.

View this post on Instagram

Healthy Pad Kra Pow Gai … minus all the sugar, flavour enhancers and sauces yang macam-macam … . . Resipi and cara buat ada kat Youtube i . Try it out ok. Tastes amazing walau pun tak add on segala yang tak perlu ๐Ÿ˜€ Link is on bio i gais ๐Ÿ’“ . #catrionaeatsclean #catrionaeatshealthy

A post shared by Cat Ross (@catrionabrianross) on

Catriona menerusi laman Instagram miliknya baru-baru ini telah memuat naik sekeping foto memaparkan masakan ‘sihat’ iaitu Pad Kra Pow.

Catriona turut mengajak orang ramai ke laman Youtubenya untuk mengetahui resepi dan menonton cara-caranya memasak masakan yang popular di Thailand itu.

Nampak sedap kan? Boleh la cuba-cuba masak hujung minggu ni untuk keluarga dan rakan-rakan!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement