Connect with us
On Air Di Kool

Gaya Hidup

Bosan Sebab PKPB? Gadis Ini Kongsi 10 ‘Board Games’ Untuk Main Bersama Keluarga Di Rumah

Daripada rumah tu sunyi dengan gajet, lebih baik have fun dengan family kan?

Published

on

Mesti bosan duduk rumah time PKPB ni kan? Nak main game online, penat pula mata nak tengok gajet lama-lama. Sepertimana yang kita tahu, Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) telah dilaksanakan sejak 14 Oktober lalu. 

Bagi yang bekerja dari rumah, sudah semestinya ingin meluangkan masa bersama keluarga selepas selesai kerja. Bukan apa, ianya untuk merehatkan minda juga setelah seharian penat menguruskan hal office.

Selain menonton TV dan layan YouTube di rumah, ada 10 jenis ‘board games’ yang korang boleh cuba untuk bermain bersama keluarga

Untuk bacaan lebih, klik saja disini.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement