Connect with us
Muaz Kasi Jadi

Borak Tepi

Borak Tepi : Macam Mana Nak Bagi Anak “Behave” Dekat Rumah Orang

Haa sempena Hari Raya ni mestilah korang dapat jemputan ke open house kan , korang ada pesan tak dekat anak-anak untuk ‘behave’ jika ke open house ?? Borak Tepi hari ini mengenai perangai anak bila beraya ke rumah orang 😁. Jom tonton video penuh ini sekarang 😉

Published

on

Haa sempena Hari Raya ni mestilah korang dapat jemputan ke open house kan , korang ada pesan tak dekat anak-anak untuk ‘behave’ jika ke open house ?? Borak Tepi hari ini mengenai perangai anak bila beraya ke rumah orang 😁. Jom tonton video penuh ini sekarang 😉

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement