Connect with us
Kool FM

Borak Tepi

Borak Tepi : Macam Mana Nak Bagi Anak “Behave” Dekat Rumah Orang

Haa sempena Hari Raya ni mestilah korang dapat jemputan ke open house kan , korang ada pesan tak dekat anak-anak untuk โ€˜behaveโ€™ jika ke open house ?? Borak Tepi hari ini mengenai perangai anak bila beraya ke rumah orang ๐Ÿ˜. Jom tonton video penuh ini sekarang ๐Ÿ˜‰

Published

on

Haa sempena Hari Raya ni mestilah korang dapat jemputan ke open house kan , korang ada pesan tak dekat anak-anak untuk โ€˜behaveโ€™ jika ke open house ?? Borak Tepi hari ini mengenai perangai anak bila beraya ke rumah orang ๐Ÿ˜. Jom tonton video penuh ini sekarang ๐Ÿ˜‰

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Instagram

Advertisement

Facebook

Advertisement

Recommended Post

Advertisement