Connect with us
Carta Spotlite Kool

Gaya Hidup

Bekal Unik Tapi Seram! Lihat Bagaimana Wanita Ini Bekalkan Makanan Untuk Suami Bertuah

Published

on


Kalau kita bawa bekal, selalunya terus je sumbat dalam plastik atau pun bekas makanan yang mempunyai beberapa bahagian untuk mengasingkan nasi dan lauk. Tapi, lain pula dengan perkongsian wanita ini di facebook yang menghasilkan bekal makanan yang unik buat suaminya. Apa yang uniknya tu?

Tahap kreativiti wanita ini sangat kreatif sehinggakan nasi dan lauk boleh dijadikan ekspresi muka yang pelbagai. Comelnya lagi, baby tomato pun turut menjadi dijadikan memek muka. Menarik sangat! Berikut adalah gambar bekal makanan yang menjadi bahan meluahkan keseniaannya.

Muka terkejut sampai terkeluar lidah

Hotdog pun boleh jadi ulat!

 

Senyuman yang menyeramkan

 

Ikan goreng pun jadi mangsa mencorakkan bekal

 

Ekspresi muka marah

 

Nasi pataya dijadikan muka macam baru lepas bergaduh

 

Siap ada bulu mata lentik lagi tu!

 

Semua muka terkejut, kita yang tengok pun boleh terikut terkejut sekali

 

Ada eyebag!

Ha lepas ni bolehlah sampaikan sesuatu pada suami melalui corak bekal makanan. Misalnya, kalau anda merajuk, buat je makanan yang menunjukkan ekspressi wajah sedang marah dan kalau nak shopping hujung minggu ni, buat je bekal makanan isnin sampai jumaat berunsurkan beg tangan, kepingan duit, baju, ihiks! 

 

 

Untuk bacaan yang lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Stresnya Bila Anak Cerewet Makan!

74% Remaja Malaysia Alami Obesiti Kerana Tak Bersarapan?

 

 

 

 

Sumber: simplehijab

Sumber:

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement