Connect with us
Salam Aidilfitri

Gaya Hidup

Asyik Makan Tempat Sama Je! 3 ‘Port’ Terbaik Makanan ‘Western’ Di Kota Damansara

Published

on


Eh jom makan dekat tempat hari tu sedap lah!

Ish kau ni tak nak lah macam tak ada tempat lain dah bosan lepak situ…

Asyik-asyik makan tempat yang sama, sekali sekala mesti nak try juga tempat baru dan hidangan yang lain daripada yang lain betul tak? Buat penduduk di kawansan Kota Damansara, kali ini Donna akan kongsikan pada anda 3 tempat paling terbaik untuk anda cuba makanan ‘western’ di sana.

Bagi food lover, jangan lepaskan peluang untuk mencuba pelbagai jenis hidangan menarik yang mereka sajikan kerana ia bukan sahaja sedap malah 3 ‘port’ ni memang sesuai untuk dijadikan sebagai lokasi untuk meluangkan masa dengan rakan-rakan dan juga keluarga ketika waktu makan malam.

Kalau dah dengan tempat tinggal anda, kenapa tidak untuk mencubanya?

Image result for soru station

Sumber: ninja

Soru Station

Nak makan ‘western food’ tapi risau tentang harga? Eh nanti dulu, jangan terus batalkan niat tu apa kata anda cuba rasa masakan di Soru Station kerana bukan sahaja menghidangkan makanan yang sedap malah anda boleh menjamu selera tanpa risau kerana harga yang ditawarkan memang cukup berbaloi. Setiap masakan didatangkan dengan portion yang besar jadi memang seronok jika dapat makan bersama dengan keluarga dan rakan.

Han’s Gourmet Grill

Rata-rata ramai yang hadir dan beri review padu tentang hidangan mereka. Cuba anda lihat gambar, memang cukup terliur haa itu belum rasa lagi .

Image result for makan heritage

Image result for makan heritage

Makan Heritage

Ni satu lagi kedai yang memang tidak akan menghampakan anda jika datang bersama keluarga. Kalau dah bosan dengan kedai lain apa kata anda boleh cuba masakan di Makan Heritage. Pelbagai masakan yang menarik ada memang sesuai lah dengan tekak melayu seperti kita.

Jadi kalau nak pergi rancang perjalanan anda betul-betul bersama keluarga.

 

 

Untuk artikel lebih menarik, anda boleh klik link di sini :

Gerenti Licin Pinggan! Resepi Masak Lemak Cili Api Pucuk Paku

Wajib Cuba, Petua Kurangkan Garam Bila Memasak!

 

 

 

 

Sumber: khalifah 

Sumber:

Advertisement

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement